KodakPixPro (Avios)

BEKIJK DE WEBSITE

De klant

Met ruim 8 jaar ervaring in de fotomarkt is Avios, voorheen MK2 Supplies een bekend gezicht geworden dankzij de persoonlijke touch. In 2006 begonnen als afdeling van MK2 Audiovisueel te Breda zijn wij uitgegroeid naar een importeur/distributeur met diverse eigenzinnige merken. Merken waar wij als leverancier volledig achter staan, maar ook merken die daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben voor u als retailer/ afnemer. De afgelopen jaren zijn wij gegroeid in het aantal aangeboden merken en service, de volgende stap was het losbreken van de groeiende afdeling van MK2 Audiovisueel, dit vanwege een grote wens van eigenaar Ronald van Doorn, en de grote snelheid waarmee de markt veranderd en om de flexibiliteit die wij bieden te garanderen. 1 Maart 2015 is deze stap genomen en zijn wij als Avios begonnen.

Wat we hebben gedaan

Voor Avios hebben we voor hun KodakPixPro lijn een compleet nieuwe website ontworpen en gebouwd. Zij wilde makkelijk zelf nieuwe producten kunnen toevoegen en aanpassen. Dankzij het WordPress systeem aan de achterkant, is dit een fluitje van een cent. ZIj wilde ook een overzicht van winkels kunnen toevoegen waar hun producten te koop zijn. Wij hebben een plugin geïntegreerd en naar hun wensen aangepast. Met deze plugin kunnen bezoekers en potentiële klanten zoeken naar de dichtstbijzijnde winkel op basis van hun locatie. Deze functionaliteit werkt ook met het GPS systeem van een smartphone of tablet.

Heel de website is ontworpen zodat hij in zijn geheel mobiel vriendelijk is. Op ieder schermformaat werkt de website zoals hij ook op desktop zou werken. Verder zit er een standaard contactformulier in waar klanten hun vragen kunnen stellen. Zij krijgen dan ook een bevestigingsmail. Tot slot hebben we er ook een Social Media Wall ingebouwd, waarop alle berichten en posts van al hun Social Media kanalen op verschijnen.

Reactie van de klant

Volgt nog!
-
BEKIJK DE WEBSITE